پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

گزارش صالح آبادی به کمیسیون بودجه

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، از ارائه گزارش رئیس کل بانک مرکزی به کمیسیون بودجه خبر داد و گفت: بر اساس گزارش ارائه شده، درآمد ارزی 7 ماه اخیر معادل کل سال گذشته بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به حضور علی صالح‌آبادی رئیس کل بانک مرکزی و معاونان وی در نشست عصر امروز کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: در این نشست، رئیس کل بانک مرکزی گزارش جامعی از آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی به ویژه درآمدهای ارزی 7 ماه نخست امسال ارائه کرد که وضعیت امیدوارکننده‌ای را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده، در 7 ماه طی شده از سال 1400 هم درآمدهای ارزی ناشی از فروش نفت و میعانات گازی و هم درآمدهای ارزی ناشی از صادرات محصولات غیرنفتی، بسیار بهتر از سال قبل بوده است؛ به طوری که میزان درآمدهای ارزی کشور در 7 ماه اخیر، معادل کل سال 1399 بوده است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: این رشد در درآمدهای ارزی، ناشی از دقت و هوشمندی بخش‌های تصمیم‌گیر و اجرایی بوده که با وجود باقی ماندن تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی، امکان بازگشت درآمد حاصل از صادرات نفتی و غیرنفتی فراهم شده است.

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: در این جلسه، همچنین درباره ساز و کارهای ثبات در بازار ارز، روش‌های جدید تامین مالی در بازار سرمایه و نیز تامین مالی در بخش‌های عمرانی و زیربنایی در سال آینده تبادل نظر شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار